perjantai 23. marraskuuta 2012

Urheilijanalun juhlakakku


Niklas 3v. on tuleva urheilijalupaus. Jalkapallo, salibandy ja jääkiekko taitavat olla tämän hetken suosituimmat lajit. Synttärikakun oli myös tänä vuonna oltava jalkapallokenttä-aiheinen, edelliset muoviset jalkapallopelaajat ja -maalin Niklas kulutti puhki leikeissään ja täksi vuodeksi ostettiin Confetista uudet. ;)

Kakussa tänä vuonna mustikka- ja vadelmamousset, päällä sokerimassanurmikenttä, viivat valkosuklaasta ja ukot siis muovisia. :)

sunnuntai 18. marraskuuta 2012

Hau hau! :)Rakas veljentyttäreni Lotta täytti tällä viikolla kuusi vuotta ja tänään Lotta sai toivomansa koira-aiheisen kakun. :) Täytteenä suklainen suklaamousse + vadelmia, päällinen ja osa koristeista sokerimassaa (koiran valkoinen osa vaahtokarkkimassaa), reunalla kerma.


Metsästysaiheinen synttärikakku


Sebastian 8v. sai toisille kemuilleen tällaisen kakun. Tästä piti tulla 100 kertaa hienompi, mutta kakun päällystys oli tänään murheenkryyni ja täydellinen maastokuvio tähän isoon kakkuun hajosi eikä aika riittänyt uuden tekemiseen. Huoh. Lapsiparat kärsivät hetkellisesti äidin hermojenmenetyksestä. :D Näitä sattuu joskus... (vaikkei tarvitsisi)

Päällinen sokerimassaa, teksti suklaata, reunat kermaa ja sisällä suklaa-valkosuklaamousset.

perjantai 16. marraskuuta 2012

Vaahtokarkkia nuotiolla


Metsästyksestä kiinnostunut 8-vuotias sankari sai syntymäpäivilleen tällaisen kakun. Kakun päällinen ja koristeet sokerimassaa, täytteenä kerma-vaniljarahka ja vadelmat.lauantai 10. marraskuuta 2012

Halloween kikkailua


Halloween viikonloppuna jeesailin kaveria kaksosten 2v. kemujen tarjoilujen kanssa. Olemme pitkin syksyä jakaneet kaikenlaisia kakkuideoita ja netistä löytyneitä wow-kuvia, kaikenlaista olisi kiva kokeilla. Tämän projektin yhteydessä kokeilin ensimmäistä kertaa kakkupohjan värjäämistä elintarvikeväreillä ja onnistui mukavasti, paremmin kuin pastavärillä. Osassa kakkupohja oli vihreä, osassa punainen. Kerroskakku oli kaksivärinen vihreä-punainen, siitä ehkä myöhemmin joku kuva...

Valkosuklaa-juustokakut saivat päälleen punaisen mansikka- ja sinililan mustikkapäällisen.


Sokerimassasta tein söpöjä kärpässieniä.


Lila kakku oli ollut jotakuinkin tämän näköinen, kakkujen viimeistely jäi "asiakkaalle".